torsdag 22 april 2010

Babyset!En present till en kille som föddes i aug men inte blivit uppvaktad ännu beställdes och då blir det ju inga pyttiga storlekar utan jag gjorde en i strl 80 eftersom han idag kränger en 74:a. Beställaren valde mellan mina molntyg i velour från JNY design och valet föll på det turkosa, som är så fint och till en röd mudd blir det så färgglatt tycker jag.

Tack vare gulliga, hjälpsamma Pumla så var det inga problem med muddmåtten den här ggn utan gick som en dans med hennes måttabell. Tusen tack ännu en ggn!

Till detta gjorde jag en matchande dregglis i en för mig ny modell men som är välsydd i många andra bloggar. Jag har ju redan en favoritmodell som jag sytt efter, men måste säga att den här har ju lite fler användningsområden eftersom den oxå kan användas som halskydd till utemunderingen. Ska genast ta och ekipera bumsan och busungen oxå. Baksidan är i röd fleece och det enda jag lite ångrar är att jag inte gjorde en avvikande röd overlockssöm eftersom det skulle matcha byxan ännu mer, men jag tror att det var den omedvetna latmasken som tyckte att det skulle bli för mycket jobb att byta alla trådarna i ybermaskinen istället för 1...=)

Mönster: Eget, i en liten smalare modell eftersom det är det jag själv gillar just nu på bebisar.

?: Slarvigt foto som gör att benen ser olika långa ut, vilket de inte är i verkligheten, jag lovar...=)

4 kommentarer:

 1. Jag vill också ha turkos molnvelour :) Den är så fin! Har den bruna, men har inte "vågat" sy av den än, haha :)

  SvaraRadera
 2. Det där tyget är så fint! Snyggt med röd mudd till.

  SvaraRadera
 3. Håller med Jenny, snyggt med röd mudd till!

  SvaraRadera
 4. Jättehärligt! Håller med om att det är underbart med turkost och rött.

  SvaraRadera