måndag 24 maj 2010

Sommarbyxor!


Efter att i över en vecka ha befunnit sig i tropisk värme här i norr så insåg man att velourmaterialet inte är optimalt just nu utan lite tunnare tyger måste få plats i bumsans garderob. Suget var inte optimalt måste jag erkänna att sy just idag då vi precis hemkommit efter en romatisk och barnfri helg i Stockholm. Det sliter även att ha börjat arbeta. Så jag funderade om jag skulle hänga framför tv:n, fara ut och springa eller sy nåt behovsaktigt. Ja som ni ser ovan så blev valet det sistnämnda alternativet och det är jag glad för i efterhand.
Tyg: Turkos molninterlock från JNYdesign m limegröna muddar till.
Just nu: Inser att om jag ska få utrymme för fler behov så måste jag strukturera min fritid lite mer. Det är ju lite bekvämt oxå att sitta vid symaskinen istället för att springa....=)

9 kommentarer:

 1. Så söta brallor i härlig färgkombo! Ja, det där med att prioritera och strukturera är inte alltid lätt:) Dygnet har för få timmar helt enkelt, iaf när man har små barn och vill mycket. Träna har jag inte gjort på år och dar men jag återupptog iaf promeneradet nu under förra veckans värmebölja:) Alltid något! Vad härligt det lät med en barn fri helg, det är alla värda ibland!

  SvaraRadera
 2. Vilka fräscha byxor, härliga! Vet precis vad du menar....jag hamnar ofta framför symaskinen istället för att göra massa annat som ibland kanske är viktigare. Ändå känns det som att jag inte hinner sy och skapa det jag vill.

  SvaraRadera
 3. Jättefina byxor! Och även jag gillar färgkombon, det är som syrligt på någe sätt med turkost och lime :)

  SvaraRadera
 4. Snygga byxor! Det är så kul att läsa andra bloggar så man får upp ögonen för olika färgkombinationer man inte tänkt på. Snyggt!

  SvaraRadera
 5. UNDERBAR färgkombo!! Me like!! Och så härligt det låter med barnfri helg - det har vi inte haft en enda sedan makrillen föddes...

  SvaraRadera
 6. Jättehärlig byxor i underbar färgkombo. Här har du en till som behöver med tid och därför blir det motion till och från jobbet så att jag med gott samvete kan sitta vid mina älsklingar på kvällen :D. Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 7. Underbara och härliga färger!!

  SvaraRadera
 8. Vilka härliga färger! Man blir riktigt glad av byxorna:).

  SvaraRadera