onsdag 5 maj 2010

Älskade klöver och lite tarzan!Äntligen fick jag sy i det härliga retrolika klövertyget från Deerdot. Har haft ett haveri med ybermaskinen då jag efter 2 dgrs omträdning och läsande i instruktionsboken insåg att jag behöver hjälp. Ringde köpestället och fick komma dagen efter. Det tog ca 40 minuters genomgång men sedan kunde han konstatera att den röda trådens nål var inställd på trockelsöm eller nåt sånt och kunde därför inte fiska trådarna som tänkt. Så fort bumsan var lagd kastade jag mig över ybern och sydde för glatta livet. Herre min je... jag är ju flera dgr efter i mitt tankesyschema...=)

Kunde inte motstå att sätta brun mudd till det gulvita tyget för en total retrokänsla. Byxan i storlek 80 - till bumsans garderob.

Busungen har inte heller gått lottlös denna kväll då han har fått sig en tarzanutklädningsdräkt i enklaste modell. Mudd i midjan och jag sydde fast en rak tygbit som typ en kjol och så har jag klippt assymetriska jack. Modellen har jag fått inspiration från Cocine syr, då jag sett hennes son bära liknande modell. Mycket enkel och fiffig, bara att ha kalsonger under. Tror att Busungen kommer att bli nöjd när han vaknar, men det finns inga garantier har jag fått erfara...=)


3 kommentarer:

  1. Klövertyget är så snyggt! Helt i min smak att sätta brun mudd till =)

    SvaraRadera
  2. Vad lustigt att du sytt i det tyget. Jag var ju in och shoppade loss för att köpa utklädningstyger häromdagen (du vet) och då köpte jag exakt samma tyg (utan att ha sett ditt inlägg). Mitt tyg blev dock en tigerdräkt eftersom L är inne i en djurperiod. Blev riktigt nöjd.

    /Camilla

    SvaraRadera