tisdag 5 oktober 2010

Lite av varje!Mer muddbyxor till bumsans garderob. Valet föll på de här färgglada tygerna med rött som gemensam nämnare. Jag är såå förtjust i det en blir jag ju aldrig riktigt less på molnen heller.

Tyg: Röd molnvelour från Jny design och regnbågsrandig velour från Mjuka tyger.
Storlek: 86


Här är en kjol som jag sytt för länge länge sen men fållningen har legat och vilat så det har tagit tid innan den blivit färdig, men nu ska den till sin rätta ägare...

Tyg: mjuk jeansstresch från Ohlssons tyger och rosa molninterlock från Jny design.
Storlek: 116Vi har ju barnen på ett föräldrakooperativt dagis och då är det en gång per termin fixarkvällar. Fröknarna gör listor på vad som ska göras och den här gången föll valet för mig på att sy lite tygväskor, som tydligen ska tryckas med loggan och sen ges bort till andra. Inte den roligaste sömnaden men det var ett jobb som måste göras.

Tyg: Från en köpt linneduk från ICA Maxi i ljusrosa.

Sämst just nu: att jag tycker det är så trist att fålla så jag låter tröjor och likanande bli liggande (kan även bero på att jag måste trä om maskinen)...=)

4 kommentarer:

 1. Så mycket fint!!
  Tycker inte heller om att fålla, byta tråd gör jag så sällan det bara går....

  SvaraRadera
 2. Urhärliga brallor! Håller med om fållningen, det är för trist.

  SvaraRadera
 3. Byter tråd för varje plagg ibland flera ggr per mössa beroende på vilket foder det är i.. Det gör mig inget, men att fålla är pisstråkigt!! I don´t like it!!

  Hjälp vilka fina byxor du har sytt!! Jag får grymma habegär på dom båda två!! Älskar rött i alla former och dom har, särskilt dom randiga, är ju helt underbara!! Lovley!!

  SvaraRadera
 4. Vilka härligt färglada byxor! Precis sånna som behövs i höst rusket:)

  SvaraRadera