måndag 20 september 2010

Härliga färger!Det behövs mera byxor i bumsans garderob och nu föll valet på den färgglada cerise/orangerandiga velouren. Inget att orda om utan jag valde mellan orange eller cerise mudd och då valde min man den cerisa så då fick det bli så. Har märkt att det börjar smyga in sig lite rosa i bumsans garderob fast jag var emot det från början...=)Velour är bara sååå mysigt så det blir nog några fler brallor här framöver.

Tyg: Velour från Ohlssons tyger.
Storlek: 86
Sen har jag bråttats med ett problem sen bumsan började dagis och det är att hon suger på två fingrar när hon är trött och ska sova. På dagiset sover de ute i vagn varje dag och då vill man ju att det ska funka fast det är kallt och vinter. Köpte några vantar från H&M som jag klippte till och overlockade kanten för att rama in de andra fingrarna samt lämna de två snuttisarna fria. De har ännu inte testats då det varit hyfsat varmt ännu, men snart är det nog läge för det.

Sämst just nu: Att jag måste VAB:a imorgon fast jag har snormycket att göra på jobbet, men det är bara att bita i...

5 kommentarer:

 1. Vilka färgglada, fina byxor! Och mönsterpassningen på ränderna ser perfekt ut! :-)

  Gulligt med de snutvänliga vantarna. :-) Vi fick klippa upp ett navelpillarvänligt hål en en pyjamas som inte hade knäppning mitt fram när min äldst var liten...

  SvaraRadera
 2. Byxorna är helhärliga!! Här är det tyvärr mycket rosa som gäller buförtiden. Jag fattar verkligen inte varför det skall bli så. Egentligen inget fel på rosa... men jämt... och ljusrosa.... Nåväl. Rosa kan vara skitläckert, och i kombo med oreange hur ftuft som helst :-)

  Vilken bra idé med vantarna! Hoppas det fungerar bra!

  SvaraRadera
 3. Supersnygga brallor, kanske måste köpa lite av den velouren...
  Kul ide med vantarna!

  SvaraRadera
 4. Bibbi Nilsson Boman21 september 2010 19:37

  Vilka fina byxor, de bruna var bara så underbara! Jag ska också vabba imorgon...

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga byxor. Har det tyget liggande också, men än har det inte blivit så mycket med det :D.

  SvaraRadera