fredag 15 oktober 2010Äntligen är den klar... min flirt med busungen som blivit allt kräsnare i tygval och tyckt att det kanske inte är så coola tyger. Bestämde mig tillslut för att göra en lite coolare tröja med dödskallar på ärmarna med svart botten och orangea detaljer i hals och ärmmudd. Gjorde en helt ny variant på halsmudd. Jag overlockade fast den precis som med muddar ohc jag är supernöjd med resultatet och det gick ju superfort i jämförelse... Ska definitivt använda det här sättet framöver. Tyvärr var jag ju tvungen att fålla upp tröjan och det är så tråkigt så det har tagit två veckor innan jag fick tummen ur...=)

Tyg: dödskallar på ribbtyg från gittes tygkälla, svart tyg från eslöjd.
Storlek: 116
Och ännu ett par byxor till bumsan som klär fint i alla gröna nyanser tycker jag med sitt röda hår så här blev valet hellimeaktigt.

Tyg: limegrön velour från Mjuka tyger tror jag.
Storlek: 86

4 kommentarer:

 1. Inte för att jag gillar dödskallar men tröjan är fin och det blev verkligen fint med det orange detaljerna. Ja, visst är det lätt att sy mudden i halsen på det viset, det är lätt att bli lat och inte orka bandkanta:)

  SvaraRadera
 2. Håller också med om att det är mycket lättare och går fortare att sy halsmudden så - så gör jag med ofta. Tycker att det blir hur snyggt som helst. Vilka härligt gröna byxor! Snygga plagg!

  SvaraRadera
 3. Känner igen det där med att tygerna inte duger grrrr
  Förstår precis vad du menar med mudden i halsen, det är betydligt lättare att få snyggt och går så mycket fortare.
  urmysiga de gröna byxorna!! Härlig färg!!

  SvaraRadera
 4. Helt underbara prickiga byxor!/Åsa

  SvaraRadera