fredag 6 augusti 2010

Fy sjutton för datakrångel!


Har varit jättesugen på att blogga, men datorn har vägrat att ladda upp några bilder till inläggen och då är det ju inte kul att blogga känns det som. Jag trodde att det var blogger som tjorvade, men det visade sig att det var vårt modem och roter som vi tror fått sig en smäll när det var så kraftig åska för nån vecka sen. Nu är det bytt och datorn är snabb som en iller och det känns superkul.

Har först nu kunnat lägga in bilderna till förra inlägget, men men bättre sent än aldrig...=)

Har sytt lite snuttefiltar en till busungen för det var det enda han ville att jag skulle sy till honom så jag får väl ta och tvångssy lite tröjor. Han tycker bara inte att det är så coolt, fast de är fina mamma säger han så att jag inte ska bli ledsen...=)

En snuttefilt i det coola uggletyget från Znok design med limegrön interlock på baksidan. Kanterna är overlockade i vit tråd. Den ska bli en gåva till en nyfödd tillsammans med en byxa i förra inlägget samt en mössa till hösten.Den andra filten är till busungen som valde den röda velouren från JNY Design med röd interlock på baksidan. En riktigt röd smällkaramell...

Bäst just nu: Att jag fortsätter och springer (fast jag haft 2 veckors semesterledigt utan spring) och finner tid till att sy ibland oxå.

9 kommentarer:

 1. Härliga filtar, speciellt den röda! Vad du är duktig som springer, det har jag inte gjort på åratal!:)

  SvaraRadera
 2. Jättefina filtar, speciellt ugglorna!!

  SvaraRadera
 3. Så kul att se allt du sytt! Jättefint alltihop. Gillar verkligen den röda filten.

  SvaraRadera
 4. Vad många fina saker du gör!

  SvaraRadera
 5. Hej! Just nu har jag en tävling på min blogg där du kan vinna en valfri Lunafigur. Kolla in om du har lust!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 6. Så fina! Vart hittar man så fina tyger?

  SvaraRadera
 7. skulle man kunna få lite tips vad gäller trådspänning vad gäller filt med trikå på ena sidan och velour på baksidan? har en hobbylock 2.0. Vore suupersnällt! heartbeatdesign@hotmail.com

  SvaraRadera