onsdag 28 juli 2010

En kort sy resumé...


Barnen är vakna så jag har stulit mig en stund vid datorn för att blogga om saker jag sytt sista tiden men inte haft tid eller ork att blogga om. Har även varit på en minisemester m barnen till mina föräldrars stuga.

Har köpt lite frottétyg och det har inte blivit av att sy ngt av detta, men så för ett tag sen blev det ett par byxor till bumsan modell lite puffaktig och smal över baken. Resår i midja och ben. När jag skulle sy så tänkte latmasken att jag syr ihop resåren innan så slipper jag pussla ihop sömmen i efterhand, men det blev bara tjorvigt tycker jag så det gör jag inte om. Det andra sättet passar mig bättre när man syr en kanal och lämnar en öppning för att trä in resåren. Men det är ju bra att få veta sånt iaf...=)

Tyg: Limegrön frotté från Mjuka tyger.Sen har jag sytt ett par muddbyxor till en färsking i bekantskapskretsen i riktiga multifärger. Valde röda muddar till fast jag kunde valt andra fäger oxå men de är till en kille så jag ville att det inte skulle bli så "killiga" färger utan glada

Tyg: Regnbågsrandig velour från Mjuka tyger.En liten tjej har fyllt 1 år och fått sig ett par gula muddbyxor i elefanttyget från Znok design. Vit mudd för den somriga årstidens skull.

Mera byxor... två par muddisar med olika mudd. Det ena paret är bumsans och det andra var till en kompis sötnos. Tuffa tjejer i stjärntyg från Jny design med cerise och limegrön mudd.
Sämst just nu: Att blogger.com är kajko och laddar inte över några bilder. Så jag får helt enkelt prova igen senare... Det är ju alltså liiiite roligare att se plaggen på bild än att bara läsa om dem...=)

1 kommentar: