söndag 10 januari 2010

Dreggellapp med lejon och apor!Åh, vad det är roligt att sy dessa små godbitar! Här en i gul interlock med bruna lejon och apor och med brunt kantbant, som ska ges bort för att matcha ett par byxor som jag sytt tidigare.

6 kommentarer:

 1. Men helt allvarligt, jag vill lägga in en beställning med dig, både på dregglisar, mössor o haklappar då min lilla Lykke oxå gått på maten nu...Vi får prata mer när vi träffas på mammaträffen, om du har tid att slita dig från ybermaskinen???...kram!/Zara

  SvaraRadera
 2. Zenzara, det låter ju super! Både med mammaträff och med beställning, även om det faktiskt är svårt att slita sig från yberplace...=) Nästan svårt att sova när man bara inte kan sluta tänka på att sy alla plagg som man vill sy, i olika mönster och muddar...

  SvaraRadera
 3. Jättesöt haklapp och vad kul att hitta en ny syblogg! Var har du hittat mönstret? Det är första gången jag sett en så rund och den var så söt. =)

  SvaraRadera
 4. Hej Junebacken, vad kul att du skrev. Om det är haklappen i vaxduk så ritade jag av en som jag fick av min mamma, men om det är dreggellappen du menar så ritade jag av mönstret från en som jag hade hemma köpt på H&M tror jag att det var. De är iaf superroliga att göra...=)

  SvaraRadera
 5. Jättefina grejer! Jag blir verkligen inspirerad! Vi måste ha syjunta snart!!! Kram C

  SvaraRadera
 6. Hej, vilka fina grejer du syr!
  Jag ser inga priser pa dregglisarna?

  Tack,
  Josefin

  SvaraRadera