lördag 9 juli 2011

Solhatt!

Har precis sytt färdigt den första solhatten någonsin och undrar varför det sker först nu. Tror att jag haft så god tillgång på tidigare storlekar att det inte har prioriterats tidigare. Först nu sinar det i lagret och den enda vi haft har använts flitigt då det varit sol nästan varje dag så nu blev det plötsligt nödvändigt att kunna variera.

Modell: hade bara ett mönster hemma så det var bara att köra på det om det skullle bli ngt. Ett mönster från ottobre som funnits gratis på deras hemsida. Mönstret heter flickhatt och det gillar jag inte för då blir det så styrt vem som kan ha det och utan den tilltänkta blomman så blev den uniex tycker jag. Det bästa med modellen är att den kan användas både bak och framledes. Om man villskydda soli naccken har man den älånga delen bak och vill man ha ett uppvi så vänder man det fram. Precis som en regnhatt ser den ut och de är så söta tycker jag. Nu återstår bara att oprova hatten på bumsan som är och badar med sin pappa och storebror.

Sorlek: 50

Övrigt: kan fortfarande bli förundrad över att det faktiskt blir ngt av det man sitter o klipper och syr ihop...:-)3 kommentarer:

  1. å, söt hatt! Kanske skulle ta mej ett kik på det mönstret, har fortfarande inte kommit till skott med att sy någon solhatt!

    SvaraRadera
  2. Jättesöt hatt!/Åsa på minamirakel

    SvaraRadera
  3. Åh, den var vekligen söt. Får nog ta och spana in det mönstret. Vi hade en helt påse med solhattar, men dessvärre verkar vi förlagt dem allihop. Har letat som en galning, men de är helt borta. Måste lagt dem på ett riktigt BRA ställe :D

    SvaraRadera