måndag 7 mars 2011

Kors i taket...=)Har aldrig varit med om längre uppehåll i bloggandet... och skälen är många... trötthet pga sjuka barn som bytt av varandra i nästan en månads tid, egen sjuka, renovering av två rum i huset som krävt kreativitet på sitt sätt, byte av dator till en apple och vips så var man inte kung på saker längre... men lite har blivit sytt iaf... Bumsans byxor hade hips vips blivit för korta och när man ser på kort från i höstas så fattar man varför... de fanns visst med då oxå...=)

Så här kommer tre par muddbyxor i velour...

På första bilden ett par gråsvartrandiga från mjuka tyger tror jag... minnet svek mig just... samt bruna hjärtmönstrade från miniskunk. Storlek: smala storlek 92. På nedre bilden cerisa moln från jny design... märker just nu att jag även föredrar att hålla mudden i samma ton som tyget och så får det bli då helt enkelt... Det är ju så härligt att få välja helt fritt efter tyckte och smak...=) Och tyvärr ville bilden inte rotera så det får bli så där konstigt snett att titta på...Övrigt: + 4 grader nästan lite för mycket i min smak.. nu ska ju våren ta små kliv för det här är ju höjdpunkten på vintern så man får vara mycket ute på isen och göra utflykter med skidorna...

2 kommentarer:

  1. Å så fina byxor! Jag gillar när muddarna går ton i ton. Och när dom avviker också.. Fint alltihop! Det beror ju alldeles vilket humör man är på.
    Älskar dom rosa speciellt mkt!

    SvaraRadera
  2. Bibbi Nilsson Boman12 mars 2011 19:50

    Såå fina! De bruna med hjärtan var ju bara för söta, ja det är ju allihopa i och för sig. Vi har åkt skrana och bob idag så nu sover en trött Emma gott i sin säng.

    SvaraRadera