söndag 26 december 2010

Födelsedagspresent och julklapp!Först ut är en långärmad t-shirt till en kille som precis fyllt två år. I min iver så glömde jag att göra en raglanmodell, som är min favorit, speciellt när man blandrar tyger, men det blev bra ändå tycker jag. Fordonstyget är så härligt och glatt på nåt sätt. Till det blev det ett randigt tyg för att bryta av men ändå behålla färgställningen. Det randiga tyget är bara så härligt i kvalitén och känns precis som PoP:s tyger. Jag hoppas verkligen att den kommer att passa och falla storkillen i smaken...

Tyger: Rött fordonstyg från JNY design och röd/vitrandigt tyg från Gittes tygkälla.
Storlek: 98Sen är det en julklapp till en kompis, som tidigare önskat sig en mössa i det här cerisa fordonstyget och jag tror att ett barnsligt motiv även kommer att passa ett vuxet huvud. Det kommer att bli svårt med storleken då hon har ett litet huvud och jag inte hade nåt exakt mått, så jag håller tummarna för att den kommer att passa.

Tyg: Cerice/svart fonrdonstyg från Mjuka Tyger

Bäst just nu: Att bumsan verkar friskna till efter en två veckors dunderförkylning som tillslut krävde en pencillinkur...

7 kommentarer:

 1. Jättefina plagg! Jag tycker också det är fint med raglan när man blandar tyger men det här blev jättebra!

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig tröja! Älskar det röda fordonstyget som är så glatt på nått vis och det blev ju hur fint som helst med randiga ärmar.

  SvaraRadera
 3. Vilken underbart fin tröja. Gillar verkligen kombinationen med det randiga tyget. Ha en god fortsättning!

  SvaraRadera
 4. Superfin tröja!! Tycker absolut inte att det gör något att du inte kom ihåg raglanmodellen - det är precis lika fint att blanda tyger på modeller med vanlig ärm!! Skönt att lilla tjejen börjar bli piggelin - det är så segt när förkylningarna drar ut på tiden.

  SvaraRadera
 5. Underbar tröja, gillar blandningen av tyger!/Åsa

  SvaraRadera
 6. Jättesnygg tröja! Tygkombon blev jättebra!
  Skönt att tjejen din är på bättringsvägen!

  SvaraRadera
 7. Vilken skön kombination med fordonstyget och ränderna. Det blev superbra!

  SvaraRadera