onsdag 30 december 2009

En julklapp till mig själv

Nu har jag gått och köpt mig en coverlock 3.0 av märket Pfaff och det känns superspännande att komma igång med den. Jag har aldrig tidigare använt mig av en overlocksmaskin förutom att sy provsömnad så bara att packa upp den känns lite nervöst. Brukar dock inte ha några problem med att läsa instruktionsböcker så jag tror nog att det ska gå bra bara man tar sig lite tid. Som tur är följer det med en instruktions-cd oxå och han som sålde den kommer att vara behjälplig om jag vill.

Jag har haft lite paus från sömnaden efter jul då jag sydde ca 9 mössor på kort tid men nu har suget dragit igång igen och jag håller på att testa ut ett mönster på en babymössa vintermodell. Har bestämt mig att den ska bli det första alstret på den nya maskinen så jag får inte fuska och ta den gamla för då kommer jag nog aldrig igång...=)

1 kommentar:

  1. Hej - va spännande! Jag trodde jag skulle sy massor som mammaledig men än så länge har det blivit nada. Det blev en del pyssel innan ungen ploppade ut för tre månader sen men efter har det stanant av. Kanske iofs har att göra med att min symaskin gick sönder... om jag inte får en på när jag fyller 30 om några dagar så ska det bli en present till mig själv. Beräta gärna om hur du gillar din nya.
    Kramis

    SvaraRadera